L'àrbitre suspèn el Benidorm-Lleida (83') perquè un aficionat local va llançar dues pedres a l'assistent

A l'espera del que digui demà dimarts el comitè de competició, el Lleida segurament haurà de tornar a Benidorm per jugar els últims set minuts del partit. L'àrbitre Del Río Ayete es va veure obligat a suspendre el partit en el minut 83 quan un aficionat local va llançar almenys dues pedres contra un dels assistents, que li van impactar a la cama i l'esquena. Tot i que els dos entrenadors volien acabar el partit, l'àrbitre va ser inflexible perquè el seu assistent va haver d'anar a l'hospital perquè li fessin un informe, encara que les lesions van ser molt lleus. La qüestió és que l'agressió a l'àrbitre per part d'aquest brètol, havia tingut un episodi anterior. En el minut 61, aquest mateix espectador local ja li havia llançat alguna cosa a aquest assistent, i l'àrbitre ja havia avisat l'aficionat i el delegat de camp de quines conseqüències podia tenir si es repetia l'incident, com va passar. El més curiós del cas és que després d'aquest primer incident, la policia local es va apropar a aquella zona de la grada i fins i tot va identificar l'agressor, però no van evitar que l'agressió es repetís. Al final del partit, el Benidorm va enviar un comunicat oficial als mitjans en què condemnava «qualsevol tipus d'acte vandàlic i violent als camps de futbol», amb l'intent de reduir la sanció que previsiblement rebrà el club.

BENIDORM
2
LLEIDA
1
BENIDORM:
Adrián, Peque, Dani Guillen, Bardal, Germán, Mikel Martins, Samuel Bayón (Javi Moreno, 73'), Coto, Sabino (Mariano, 77'), Luismi Loro i Chupe..
LLEIDA:
Eduardo, Chely, Galiano, Dani Marín, Sellarés, Jon Moya, Jonan García, Massana, Ibai Rejas, Xavi Jiménez i Miki.
GOLS:
1-0 (24') Samuel Bayón. 1-1 (27') Sellarés. 2-1 (51') Chupe.
ÀRBITRE:
Del Río Ayete.
T.G.:
als locals Adrián, Peque, Bardal, Samuel Bayón i Luimi Loro; i als visitants Dani Marín, Ibai Rejas, Jon Moya, Miki Masana i Miki.
T.V.:
cap.
PÚBLIC:
un miler d'espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.