Esports

Dani Pedrosa anuncia la seva retirada a final de la temporada

El pilot català d’Honda diu no “sentir” la competició amb la “mateixa intensitat” que fins ara

El pilot català Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V) ha anunciat aquest dijous, en presència de la seva família i els màxims responsables del campionat del món de motociclisme, la seva retirada al final de la present temporada, al no “sentir” la competició amb la “mateixa intensitat” que fins ara.

Pedrosa, dotzè en la classificació provisional del mundial de MotoGP 2018, tenia la possibilitat d’haver continuat en la competició en la nova escuderia satèl·lit que està muntant la petroliera de Malàisia Petronas, de la mà de l’espanyol Jorge Martínez “Aspar” i del fabricant japonès Yamaha, però el pilot de Castellar del Vallès ha explicat que “el més honest i honrat és parar de competir”.

El triple campió del món de 125 cc (2003) i de 250 cc (2004 i 2005) és pilot oficial de Repsol Honda des del 2006, quan va accedir a la categoria regna del campionat del món. Des de llavors, s’ha mantingut en l’elit del mundial, encara que mai ha aconseguit el títol mundial en aquesta categoria.

Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de l’empresa organitzadora del campionat, va anunciar en l’acte que Dani Pedrosa serà nominat pilot de Llegenda pel “Hall of Fame” al final de la temporada, en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana que se celebrarà en el circuit Ricardo Tormo de Xest.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia