Jenson Button

Brawn F-1

«És com estar al cim del món»

Rubens Barrichello
«Estic decebut per no haver guanyat la cursa. Anava més ràpid que Button i tenia gasolina per a dues voltes més. M'ha sorprès que li canviessin l'estratègia per fer dues parades, i aleshores he anat al màxim, però l'últim joc de rodes no
era gaire bo i he tingut problemes per no sortir
de la pista i ser segon»
Mark Webber
«Com ha canviat la mentalitat de l'equip. L'any passat estàvem molt contents puntuant i ara volem podi en cada cursa. He fet un segon stint llarg, ajudat per uns pneumàtics millors que els del primer, i Massa no m'ha frenat més. Ha estat clau»
Fernando Alonso
«No m'esperava que aniria tan bé. Estic content, però hi ha hagut condicionants favorables. He passat els dos Toyota al principi i Massa al final»
«No esperàvem el cinquè lloc. Ens dóna moral a tots. Estar rere Brawn i Red Bull sempre és una bona notícia perquè sóc el primer dels altres»
«El cinquè lloc és notícia, però no és suficient. Som gent competitiva i només ens val guanyar. Brawn està fora del nostre abast i si els Red Bull haguessin sortit bé, també ens haurien tret mig minut»
Felipe Massa
«Ha estat una llàstima haver perdut dues places al final. No teníem el ritme dels Brawn, però sí dels Red Bull i, sense el problema de la gasolina, hauria quedat al davant de Vettel i Alonso»
«El final ha estat un patiment, entre les rodes gastades i la poca gasolina que quedava»
«No podem lluitar pel títol de cap manera. Encara que fóssim més ràpids que Brawn, ells continuarien sumant»
Lewis Hamilton
«És una llàstima que no m'hagin donat un cotxe per defensar el títol. El cotxe és dolent. He de pilotar a empentes. No hi ha esperança»
«L'equip l'ha canviat perquè hi havia el risc de quedar blocat rere Rosberg»

Jenson Button viu «un somni fet realitat», segons va dir després de la seva quarta victòria d'aquest any. «Fins i tot quan les coses són una mica més difícils aconseguim guanyar. Tinc la sensació d'estar al cim del món», va afirmar el pilot de Brawn GP, que va elogiar el treball del seu equip. «Amb els nous elements de què hem disposat hem recuperat l'avantatge», hi va afegir.

El líder del mundial va explicar el canvi de plantejament que el seu equip va decidir en plena cursa. «Semblava que la millor estratègia seria fer tres aturades, però l'equip l'ha canviat perquè hi havia el risc de quedar blocat rere Rosberg. No n'estava segur que el canvi a dues fos una bona idea perquè quan he posat gasolina sentia el cotxe molt pesant. No creia que pogués sortir davant de Felipe [Massa] i Sebastian [Vettel] però ho he fet. Després m'he concentrat per anar al més de pressa possible», va comentar Button, que va qualificar de «genial» arribar a Europa, guanyar en un circuit que, segons va dir, no li havia agradat mai, i sentir «més confiança amb vista a la continuació de la temporada».

Jenson Button també va comentar que entenia que Barrichello se sentís decebut. «No ha guanyat però ens ha ajudat molt aquest cap de setmana, després dels problemes que vaig tenir el divendres. Estic segur que tindrà la seva oportunitat», va assenyalar.


L'ESTRATÈGIA



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.