Motor

Hamilton aconsegueix la seva ‘pole position' número 46 a Silverstone

El seu company alemany Nico Rosberg l'acompanyarà en la primera línia de la formació de sortida del Gran Premi de Gran Bretanya

El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes), bicampió mundial i actual líder de la competició, ha aconseguit el primer lloc en la classificació del Gran Premi de Gran Bretanya, la pole position número 46 de la seva carrera i la vuitena d'aquesta temporada.

El seu company alemany Nico Rosberg (Mercedes) l'acompanyarà en la primera línia de la formació de sortida, després de fer el segon millor temps a una dècima.

Els Williams del brasiler Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas ocuparan la segona fila de la sortida del diumenge a Silverstone, per davant dels dos Ferrari del finlandès Kimi Raikkonen i l'alemany Sebastian Vettel, que sortiran junts des de la quarta filera de la graella, després d'acabar cinquè i sisè aquest dissabte.

Completen els deu primers llocs de la formació de sortida del Gran Premi de Gran Bretanya el rus Daniil Kvyat (Red Bull), l'espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso), l'alemany Nico Hülkenberg (Force India) i l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia