Motor

Exhibició de Hamilton a Silverstone

Els alemanys Nico Rosberg (Mercedes) i Sebastian Vettel (Ferrari) completen el podi del Gran Premi de la Gran Bretanya

El líder del Mundial de Fórmula 1, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes), ha guanyat el Gran Premi de Gran Bretanya. Per darrere seu ha quedat el seu company, l'alemany Nico Rosberg, i l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), mentre que l'asturià fernando Alonso (Ferrari) ha acabat en la posició número deu i ha sumat el seu primer punt del campionat.

En una carrera que ha començat sobre sec i ha acabat sota la pluja, Hamilton ha assolit aquest diumenge la cinquena victòria de les nou carreres disputades aquesta temporada, la número 38 de la seva carrera, i reforça el seu liderat en el Mundial de pilots amb 17 punts més que Rosberg.

Els pilots de l'equip Williams, el brasiler Felipe Massa i el finlandès Valtteri Bottas, han estat quart i cinquè, respectivament. Malgrat començar la cursa al capdavant, els pilots de Williams han estat superats ràpidament pel britànic, que ha dominat fins al final.

Els deu primers llocs els completen: el rus Daniil Kvyat (Red Bull), l'alemany Nico Hülkenberg (Force India), el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), el mexicà Sergio Pérez (Force India) i l'asturià Fernando Alonso (McLaren).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia