HOQUEI HERBA

MUNDIAL DE NOVA DELHI

L'equip estatal, més efectiu que Sud-àfrica en el debut en el mundial

Va superar Sud-àfrica en un duel equilibrat

La selecció estatal va encetar el mundial de la seguretat, a Nova Delhi, amb una treballada victòria contra Sud-àfrica. Una errada en defensa de Xavi Ribas va propiciar el primer gol sud-africà després d'un contraatac culminat per Hykes. La reacció del conjunt de Dani Martín va ser immediata. Tres minuts després, Roc Oliva va aprofitar un rebuig del porter a un llançament de revés de Pol Amat per restablir l'equilibri. Les taules van durar ben poc. Gairebé a la jugada següent, el combinat estatal prenia la iniciativa després que David Alegre enviés a dintre de la porteria una pilota que havia queda solta a l'àrea rival. A partir d'aquí, l'equip africà es va bolcar literalment sobre el terreny dels espanyols. La insistència va obtenir premi al llindar del descans, quan Haley va marcar en la jugada posterior a un penal aturat per Quico Cortés.

En la segona meitat, vist l'equilibri de forces, semblava evident que qui marqués primer tindria molt a guanyar. Rodrigo Garza va desembussar el partit i la balança es va acabar de decantar pel bàndol espanyol amb el gol de Pau Quemada després de rematar el penal servit per Pol Amat.

Anglaterra sorprèn.

La victòria del combinat anglès sobre Austràlia (2-3) va ser el resultat més sorprenent de la jornada inaugural. L'equip amfitrió, l'Índia de José Brasa i David Pérez, es va imposar al Pakistan, el pròxim rival del conjunt espanyol, per 1-4.

Grup B
Sud-àfrica - Espanya
2 - 4
Austràlia - Anglaterra
2 - 3
Pakistan - Índia
1 - 4
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Índia 1 1 0 0 4 1
3
Espanya 1 1 0 0 4 2
3
Anglaterra 1 1 0 0 3 2
3
Austràlia 1 0 0 1 2 3
0
Sud-àfrica 1 0 0 1 2 4
0
Pakistan 1 0 0 1 1 4
0
La propera (02-02-10)
Sud-àfrica-Anglaterra; Pakistan-Espanya; Índia-Austràlia.
Grup A (avui)
Nova Zelanda-Canadà; Alemanya-Corea; Holanda-Argentina.
SUD-ÀFRICA
2
ESPANYA
4
SUD-ÀFRICA:
Pieterse, W. Paton, Madsen, Smith, Harper, Carr, Blake, McDade, Hammond, Reid-Ross i Haley. També van jugar Norris-Jones, Halkett, Hykes i T. Paton.
ESPANYA:
Cortés, Enrique, Fàbregas, Amat, Tubau, R. Alegre, Ribas, Sala, Garza, D. Alegre i Quemada. També van jugar Pérez-Pla de Alvear, Delás, Oliva, Mir i Lleonart.
GOLS:
1-0 (16') Hykes. 1-1 (19') Oliva. 1-2 (20') Delás. 2-2 (30') Haley. 2-3 (45') Garza. 2-3 (61') Quemada.
ÀRBITRES:
Van Eert i Hutchinson.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.