Medi ambient

Compromís per Paterna denuncia la instal·lació d'una antena

S'acusa l'alcalde de mentir a la ciutadania perquè no disposa de competències per a retirar-la

Compromís denuncia que la situació de l'antena de telefonia mòbil, del carrer Sant Andreu numero 19 de Paterna, continua en el mateix estat des del ple del mes de febrer, on l'alcalde es va comprometre a desmuntar-la. Actualment, hi ha una mena de contenidor que l'amaga però que en cap cas demostra signes que s'haja iniciat el procés de desmantellament.

Per a la coalició, “l'alcalde del Partit Popular, amb muntatge mediàtic inclós, va fer una promesa, sabent conscientment que ell no té competències per a retirar l'antena, donat que ja han hagut intents anterior per a tancar esta antena tal i com es reconeix en un expedient anterior, on consta que els ajuntaments no poden exercir un control sobre les emissions de les antenes”.

La situació de l'expedient de l'antena mòbil arriba al surrealisme, quan amb data del 19 de maig, se li dóna un termini de 15 dies a l'operadora Amena Retevisión Móvil S.A. per a presentar més documentació a incloure en l'expedient. Han passat tres mesos i mig, és a dir, s'ha sobrepassat el termini amplament i l'expedient, encara ara, no té eixa documentació.

D'aquesta manera, Compromís per Paterna demana “més ètica política a l'alcalde, que explique perquè va prometre allò que legalment no pot realitzar, i que done explicacions sobre aquest expedient", que qualifiquen “d'expedient fantasma”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.