Infraestructures

mobilitat

El ple de Blanes demana el tren directe a Girona

L'Ajuntament de Blanes va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics una moció que demana la posada en servei “al més aviat possible” del tren Blanes-Girona en el marc de la rodalia de Girona, que teòricament havia d'estar funcionant aquesta primavera. En el text també es demana que mentre això no passi s'adeqüin els horaris dels trens a l'estació de Maçanet-Massanes per poder fer l'enllaç del tren que ve de Blanes amb el que va a Girona. “Quan arribes a Maçanet fa dos minuts que ha sortit el tren que va a Girona i t'has d'esperar mitja hora més”, va lamentar Víctor Catalán, regidor d'ICV-EUiA. Aquesta moció també inclou un punt on es demana al Departament de Territori i Sostenibilitat restituir els serveis semidirectes de Blanes a Barcelona.

En el mateix ple es va aprovar una altra moció en què l'Ajuntament de Blanes mostra el rebuig a la pujada tarifària de l'ATM i es demana que se'n revisin els preus. També es proposa la creació d'una targeta anual amb un important descompte per als joves. La moció es va aprovar amb els vots del PSC i ICV-EUiA. CiU s'hi va abstenir i el PP, s'hi va oposar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.