Infraestructures

infraestructures

Ryanair farà dues noves rutes de Girona a Suècia

L'aeroport de Girona tindrà l'estiu vinent dues noves rutes cap a Suècia, fet que potenciarà encara més aquest país com una de les destinacions amb més vols des de Vilobí. Les noves rutes són amb les ciutats de Kalmar i Jönkping, i s'uniran a les que ja fa la companyia irlandesa amb els aeroports suecs d'Estocolm Vasteras, Malmö, Göteborg, Skelleftea i Karlstad. Les dues noves connexions entraran en funcionament la primera setmana d'abril, i hi haurà dos viatges setmanals, els dilluns i divendres en tots dos casos. Kalmar i Jönköping són dues ciutats mitjanes, al sud de Suècia, i la connexió amb Girona serà el primer vol que hi farà Ryanair. Les rutes amb els països escandinaus han sigut sempre de les més sol·licitades pel sector turístic gironí, ja que és un perfil de visitant amb poder adquisitiu elevat.

La companyia continua perfilant la temporada d'estiu 2013, i segons han admès des de la Generalitat la programació definitiva s'està establint a través de diversos contactes entre les dues parts. L'estiu que ve també es recuperarà el vol de Girona a Birmingham, que aquest hivern la companyia havia traslladat a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.