Cari Peralbo

La Cari Peralbo Pérez, voluntària de l’AECC-Catalunya contra el càncer de Girona, ens va deixar aquest dilluns 12 de novembre.Fou una de les nostres voluntàries més actives, ajudava en tota mena...

A reveure, mossèn Joan Busquets

Ahir vaig rebre la notícia de que ens ha deixat Mossèn Joan Busquets i Dalmau. Tenia la salut delicada i els últims temps els ha compartit amb altres germans, com ara Mn. Tor, traspassat fa poc, a la...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Antonia Ortiz Cañamero 92 Llagostera 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 92 anys. Vivia a Llagostera. Vídua de Salvador Castillo Ruiz i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Llagostera.
Joan Parera Sánchez 63 Blanes 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 63 anys. Vivia a Blanes. Casat amb Nancy Guerrero i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Blanes.
Josep Boschdemont Tixis 93 Quart 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Quart. Vidu de Mercè Mundet Torrent i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.
María Díaz Hidalgo 71 Vidreres 16/11/2018 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 71 anys. Vivia a Vidreres. Casada amb Gregorio Luque Gordillo i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Vidreres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00