Successos

Un perillós pederasta anglès ronda per Catalunya

La policia britànica alerta que sol atacar els agents i que s'autoproclama “matador de jueus”

La policia britànica ha enviat un comunicat a tots els cossos policials que operen a Catalunya per alertar de la presència d'un britànic (Joshua William Lee, de 31 anys) que ells tenen catalogat com un perillós delinqüent sexual, que els consta que ha arribat a Catalunya. La policia britànica, que segueix els moviments de Lee, va detectar que havia fet servir la seva targeta bancària a França i posteriorment havia fet un intent de treure diners a Sant Antoni, una població que l'alerta britànica situa a Catalunya i que podria ser Sant Antoni de Calonge, ja que es té constància que Lee, que el 2014 va ser condemnat per tinença i difusió de pornografia infantil, viatja en cotxe, i se l'hauria detectat si l'hagués embarcat per desplaçar-se a Sant Antoni, a Eivissa. El vehicle del sospitós és un Mazda de color negre amb matrícula FL07BUF.

Les autoritats britàniques, que no informen que Lee tingui cap ordre de detenció, avisen, però, totes les policies que Joshua William Lee, que segons la seva mare té una malaltia mental, pot resultar molt perillós, ja que acostuma a actuar de manera violenta contra els policies. Hi afegeixen que ell proclama que tant la seva vocació com la seva professió és “matador de jueus”. Per això, demanen que s'extremin les precaucions en cas que se'l trobi i se'l vagi a identificar.

LA DATA

26.05.15
Joshua William Lee va ser detectat quan intentava treure diners, quan ja era a Catalunya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia