Opinió

Discursos d'urgència

“Manual d'instruccions per als partits a utilitzar en cas que detectin un nou cas de corrupció”

Per si detecten un cas de corrupció en el vostre partit:

“Estem indignats davant les acusacions que han aparegut avui al diari, i neguem taxativament qualsevol relació amb aquest cas. No és cert res, absolutament res, del que se'ns atribueix en aquestes informacions. El nostre partit ha actuat sempre respectant escrupolosament la legalitat i amb total transparència. I és per això que els nostres serveis jurídics han interposat avui mateix una demanda judicial davant d'una informació que considerem absolutament falsa i per la qual demanarem responsabilitats. És indignant que s'actuï tan irresponsablement i que s'atribueixi credibilitat a unes acusacions infundades que posen en dubte l'honorabilitat de la gent del nostre partit sense respectar la presumpció d'innocència.”

Per si detecten un cas de corrupció en un altre partit que no és el vostre:

“Exigim explicacions immediates dels responsables del partit, de manera que aclareixin amb total transparència fins on arriba el cas de corrupció denunciat. Davant la gravetat dels fets, ens personarem com acusació particular en el cas i demanem la dimissió immediata dels responsables i la creació d'una comissió d'investigació. La democràcia no es pot permetre casos com aquests. No pot ser que actuacions com aquestes quedin impunes i enterboleixin la situació actual confonent els ciutadans. Mentre uns estem preocupats per resoldre una crisi econòmica que hauria de ser la preocupació de tots, es demostra un cop més que hi ha qui, amb actituds poc transparents, no es mereix la credibilitat dels electors. Exigim la dimissió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.