El lector escriu

Agraïment pel tracte rebut a l’hospital Quirón

El passat 2 de novembre del 2018, a les 20.55 h, malauradament el nostre pare Lluís va morir després de lluitar durant tres anys contra un càncer al fetge. Tres anys de lluita portats amb tota la dignitat del món, fent pinya tota la família i sense perdre mai l’esperança.

En nom de tota la família, volem agrair la tasca duta a terme per l’equip mèdic d’oncologia de l’hospital Quirón de Barcelona, que va atendre el pare durant aquests tres anys de malaltia, amb un seguiment i tracte excel·lent i curós.

L’últim mes d’octubre, abans de morir, va estar ingressat durant un mes en aquest hospital a l’habitació 538, cinquena planta (dades difícils d’oblidar). Va ser un mes angoixant, complicat i dur... Volem agrair l’atenció rebuda dels metges i equip d’infermeria que el van atendre amb totes les atencions que un espera rebre quan està malalt, amb generositat, cura, atenció i un tracte excel·lent, tant cap al pare, com cap a la nostra mare, que no es va moure ni un sol segon del seu costat. Les infermeres ens van acompanyar fins a l’últim sospir, fet que vam agrair molt en aquells moments tan i tan durs!

Gràcies per tot i que continueu vetllant i ajudant a totes les persones que pateixen aquesta malaltia.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia