L'apunt

L’APUNT

Un gran pijama electoral

Auguste Escoffier, el creador de la cuina moderna, va inventar a finals del segle XIX unes postres que es coneixen popularment com a pijama. El pijama bàsicament es fa amb préssec en almívar casolà i gelat, decorat amb sucre llustre, però també pot portar flam o pinya. Ara s’ha perdut. Si el mandat que ara acaba fos com el menú, la campanya electoral en seria les postres, per allò que tothom arriba una mica fart. El pijama és una metàfora de la gran quantitat de sucre que s’hi posa per maquillar uns menús fluixets. Poblacions amb més llistes que els treballs d’Hèrcules, invents polítics de nostàlgics o rebotats i els clàssics de sempre, formen els plats. I com a observadors, els comensals que ja no saben què pensar dels menús i a sobre han de bregar amb el pijama .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia