Més dubtes a Santa Coloma

Les declaracions fetes aquesta mateixa setmana per l'exinterventora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Maite Carol, afegeixen encara més dubtes sobre la gestió d'un consistori situat en l'ull de l'huracà des de l'esclat del cas Pretòria. Carol, apartada del càrrec fa unes setmanes, afirma que l'exalcalde Bartomeu Muñoz, imputat per la seva presumpta relació amb la trama de corrupció urbanística, ignorava sistemàticament els informes amb què ella alertava d'il·legalitats comeses en algunes de les decisions preses a l'empresa pública Gramepark, ara intervinguda per l'Oficina Antifrau de Catalunya. Carol afirma, a més, que destacats membres del govern municipal, entre els quals hi havia l'actual alcaldessa, Núria Parlon, estaven al cas de la situació i no van fer res per evitar-la.

Més enllà del conflicte laboral entre la ja exinterventora i els membres de l'Ajuntament que la van apartar del càrrec, les acusacions són tan greus que mereixen alguna explicació. El govern municipal i la nova alcaldessa han de trencar un silenci que fa massa temps que dura i començar a donar explicacions. Pel bé de Santa Coloma i per la salut democràtica del nostre país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.