Si el PP té proves, que les mostri

El Partit Popular, que ara se sent tan perseguit, no deu recordar ni les circumstàncies ni el seu paper quan els investigats per corrupció eren càrrecs del PSOE. Però els ciutadans ho recordem prou bé per haver après que la nostra opinió no es pot formar per l'intercanvi d'acusacions entre trinxeres polítiques i que només ens podem regir per l'actuació dels tribunals. Per tant, ja es poden esgargamellar tant com vulguin Rajoy, Cospedal, Arenas o Sánchez Camacho acusant el PSOE de fer-los espiar, que si no ho demostren davant d'un jutge l'única cosa que aconseguiran serà augmentar el cansament general per haver de sentir contínuament les seves cantarelles.

Precisament, si el que denuncien des de la tribuna política fos veritat, constituiria un delicte tan greu que no es pot entendre ni que gosin dir-ho fora de les sales de justícia, ni que Mariano Rajoy, que surfeja amb prou habilitat sobre les enquestes d'intenció de vot, es deixi arrossegar per aquesta estratègia numantina i gosi demanar compareixences del president i dels vicepresidents del govern per donar explicacions convincents d'una cosa que de moment no ha passat de ser una afirmació de l'oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.