Política

Política

funeral de barberá

El funeral de Rita Barberá se celebrarà demà sense institucions ni partits

La família de la senadora subratlla “la conveniència” perquè no assistisquen representants de les institucions ni dels partits polítics

La família de la senadora i exalcaldessa de València Rita Barberá ha mostrat el seu desig que el funeral, que se celebrarà demà a les 16.00 hores, es faça en la “intimitat”, amb familiars i amics, i ha subratllat que seria “convenient” que siga sense la presència d'institucions ni partits polítics.

En un comunicat de la família Barberá Nolla, han expressat el seu “agraïment” per les mostres d'afecte rebudes amb motiu de la defunció de qui va ser alcaldessa de València durant 24 anys. En les poques línies que han escrit, han manifestat el seu “desig” que els actes fúnebres se celebren “en la intimitat de familiars, amics i afins”. Fonts pròximes a la família han informat que el funeral de la senadora se celebrara demà a les 16.00 hores en el tanatori del Cementeri de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia