Política

Un sondeig revela que els britànics continuen dividits sobre el ‘Brexit'

Els britànics continuen dividits sobre el Brexit, amb un 44% a favor de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea (UE) contra un 43% de partidaris de continuar dins del bloc comunitari, segons un sondeig difós ahir, coincidint amb l'activació de l'article 50 del Tractat de Lisboa, que posa en marxa el procés de ruptura amb el qual el govern britànic va donar compliment al mandat que va sortir de les urnes el 23 de juny passat en l'històric referèndum del Brexit.

L'enquesta, feta per la firma a YouGov i que va entrevistar 1.957 adults entre el 26 i el 27 de març, mostra la diversitat d'opinions que encara hi ha entre els ciutadans del Regne Unit, que es prepara per iniciar les seves negociacions amb Brussel·les. El sondeig revela que el 44% dels enquestats consideren que el Regne Unit “fa bé” de marxar del bloc comunitari europeu, respecte del 43% que opinen el contrari, mentre que un 13% “no ho saben”. D'altra banda, un 48% dels enquestats van admetre que tenen confiança en la primera ministra britànica, Theresa May, per negociar un acord amb Brussel·les, respecte d'un 39 % que van opinar el contrari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia