Política

setge a l'1-O

escorcolls

Bloquegen el pas de la comitiva judicial que ha d’entrar a la seu d’Unipost

La Guàrdia Civil inspecciona el local de l’empresa de missatgeria a Terrassa des de les sis del matí i hauria trobat material relacionat amb l’1-O

Policia Local i Mossos d’Esquadra negocien amb els manifestants perquè deixin passar la comitiva, que ha arribat a dos quarts de cinc de la tarda

Mig centenar de persones bloqueja el pas de la comitiva judicial que ha de donar validesa a l’escorcoll de la Guàrdia Civil a la seu d’Unipost a Terrassa des de dos quarts de cinc d’aquest dimarts a la tarda.

En aquest local el cos policial estaria pendent de requisar material relacionat amb el referèndum de l’1 d’octubre. Aquest material serien citacions per a les meses electorals.

La Guàrdia Civil ha arribat a l’empresa cap a les sis del matí i porten des d’aleshores esperant l’arribada de la comitiva judicial. Aquesta és l’encarregada de portar l’ordre d’entrada i registre del Jutjat d’Instrucció número 3 de la ciutat, en funcions de guàrdia.

El magistrat ha autoritzat la intervenció de tots els sobres sospitosos i l’obertura d’un d’ells. L’obertura es farà aquest mateix dimarts al jutjat, amb presència del secretari judicial, el fiscal i el magistrat, a més de la Guàrdia Civil i un representant d’Unipost. La resolució pot ser recorreguda.

La comitiva ha arribat finalment cap a dos quarts de cinc de la tarda, però no ha pogut accedir a l’interior de l’empresa perquè s’ha trobat amb aquest grup de persones assegudes que els ho impedeix.

Agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i alguns dels manifestants han intentat negociar amb el gruix dels concentrats perquè deixin passar la comitiva judicial i evitar així la imatge dels Mossos, que tenen les competències de seguretat ciutadana, desallotjant el carrer. Els participants en la protesta, però, han continuat asseguts corejant càntics d’independència, eslògans com ara “On són les paperetes” i cançons com L’estaca, de Lluís Llach. També porten cartells on es pot llegir la paraula Democràcia i altres a favor del Sí al referèndum de l’1 d’octubre, estelades o pancartes d’Òmnium.

El carrer Mare de Déu dels Àngels, on hi ha la seu d’Unipost, està bloquejat per dos cordons policials. A l’extrem on hi ha el cordó és més petit, hi ha un segon grup de manifestants també fent càntics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

regne unit

Carles III reprendrà aquest dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona