Política

setge a l'1-O

escorcolls

La comitiva judicial aconsegueix entrar a Unipost de Terrassa

Efectius del Mossos desallotgen un dels dos grups de persones que bloquejava pacíficament l’accés a les instal·lacions

La Guàrdia Civil ha inspeccionat aquest matí les instal·lacions a la recerca del material del referèndum sense ordre judicial

La comitiva judicial encarregada de lliurar l’ordre judicial de confiscació i obertura dels sobres suposadament relacionats amb el referèndum suposadament localitzats a les instal·lacions Unipost a Terrassa ha aconseguit entrar al local després d’hores de bloqueig.

Agents armats de la Guàrdia Civil han irromput a primera hora d’aquest matí a la seu de l’empresa de missatgeria i al llarg del dia han estat registrant les seves instal·lacions sense ordre judicial. El cos policial assegura que hi ha trobat una “quantitat ingent” de sobres amb el logotip de la Generalitat que creu que podrien contenir les targetes censals necessàries per celebrar el referèndum de l ’1 d’octubre.

Arran d’aquesta troballa la Fiscalia de Terrassa ha demanat al jutjat de guàrdia de la ciutat que ordenés la intervenció i obertura dels sobres localitzats, davant els “clars indicis” que els responsables d’Unipost podrien estar col·laborant amb l’1-O.

El jutge ha acordat autoritzar la intervenció de la totalitat dels sobres confiscats a l’empresa i obrir-ne un, davant els indicis que el responsable de la companyia podria ser “cooperador necessari d’un delicte de malversació de cabals públics” vinculat a l’organització del referèndum independentista, suspès pel TC.

Al voltant d’un centenar de persones s’han concentrat a les portes del local per intentar impedir que el secretari judicial, que ha arribat a mitja tarda, hi pogués accedir per lliurar l’ordre de confiscació i obertura dels sobres.

El bloqueig pacífic ha durat unes dues hores. Finalment, però, agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’Esquadra han desallotjat un grup més petit de persones que barrava al pas a la porta del darrere del local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona