Política

eleccions 21-D

Arrimadas vol “enterrar el procés amb vots”

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va pronosticar ahir que les eleccions del 21-D poden fixar també la data de caducitat de l’independentisme i va fer una crida als seus seguidors a “enterrar amb vots” el procés. En un acte que va aplegar més d’un miler de seguidors a Tarragona, la cap de llista de Cs va mostrar-se convençuda que “guanyar el nacionalisme no és una utopia”, si bé es va mostrar cautelosa amb els resultats de les enquestes. De la seva banda, el president del partit, Albert Rivera, va fer una crida a mobilitzar el vot taronja davant “l’immobilisme del PP i el conformisme del PSOE”.

Ciutadans aposta de valent per la campanya a Tarragona, ja que aquesta demarcació va ser, en paraules d’Arrimadas, un “mur de contenció” de l’independentisme en les eleccions del 2015, quan va ser la segona força més votada, rere JxSí. Amb vista als pròxims comicis, la formació espera encara més suport en aquesta zona. Arrimadas va defensar que els catalans tenen dret a uns governants amb sentit comú que diguin la veritat: “Volem un canvi en el rumb de la política catalana, no un recanvi de les polítiques nacionalistes.” La cap de llista dels ciutadans va criticar que el darrer govern de la Generalitat hagi perjudicat l’economia i els ciutadans, “que no poden anar-se’n a Brussel·les a l’òpera com Puigdemont”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia