Política

Tenyeixen de groc l’aigua de la font de la plaça de la Pau de Lleida

Està situada just davant la subdelegació del govern espanyol

L’acció es produeix després que l’alcalde de la ciutat, Àngel Ros, hagi dit que comparteix amb Enric Millo el concepte de “neutralitat” de l’espai públic

Aquest dissabte l’aigua que brolla de la font de la plaça de la Pau de Lleida s’ha tenyit de groc.

Es tracta de la font que està situada just davant de la subdelegació del govern espanyol a Lleida, on es concentren bona part de les protestes per demanar l’alliberament dels independentistes presos. Algú hi ha tirat colorant i l’aigua s’ha tenyit completament de groc.

L’acció arriba just després que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, hagi assegurat aquesta setmana que comparteix amb el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, el concepte de “neutralitat” de l’espai públic.

Ros va assenyalar aquest divendres al ple municipal que la Paeria seguirà actuant com fins ara –i no perquè ho demani Millo–, és a dir retirant aquells símbols dels carrers, places o edificis municipals “que no siguin compartits” pel conjunt de la ciutadania, ja puguin ser llaços o pancartes de color groc així com pintades “ofensives” amb motius, per exemple, de caire feixista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]