Política

El PP augura que la moció de censura no prosperarà i demana a Sánchez que la retiri

El portaveu Rafael Hernando demana a Sánchez que expliqui “les concessions” que farà als independentistes a canvi del seu vot

Afirma que “Espanya no necessita inestabilitat”

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Rafael Hernando, ha afirmat aquest dilluns que la moció de censura de Pedro Sánchez contra Mariano Rajoy és un “despropòsit” i una “operació de saló” que ja ha augurat que no prosperarà. Segons Hernando, el fet que les formacions de l’oposició hagin intentat posposar la data del debat de la moció –que tindrà lloc dijous i divendres d’aquesta setmana- ja posa de manifest les dificultats de la iniciativa. “Cs no li donarà suport, i no veig que hi hagi massa ambient”, ha dit Hernando, que ha demanat a Pedro Sánchez que “la retiti” perquè genera “inestabilitat”. En aquest marc, ha afirmat que seria un error “italianitzar Espanya”. “Espanya no necessita inestabilitat, ni mocions ni eleccions, i si es dissolen les cambres ens trobarem davant un bloqueig de pressupostos on als grans no els augmentarien les pensions”, ha sentenciat. En aquest sentit ha emplaçat Sánchez a explicar “quines concessions faria als independentistes” per aconseguir els seus vots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia