Política

Joan Plana presenta la seva candidatura a Roses

Joan Plana, regidor i cap de llista d’ERC per a les pròximes municipals a Roses, va fer divendres un primer esbós del que seran els grans eixos de la seva candidatura, en un acte que va presentar el diputat al Parlament Ruben Wagensberg. Plana va enfocar la seva intervenció sobre la diversitat de la població rosinca i l’obligació que té, com a candidat, de representar totes les diferents visions de Roses, “legítimes i respectables”, que tenen els seus habitants, sigui per diferències d’origen, de generació o de les condicions econòmiques i socials en les quals es mouen. A partir d’aquesta diversitat el cap de llista d’ERC va apel·lar a la necessitat d’unir totes aquestes diferents visions en un projecte comú, en el qual tothom es pugui sentir representat.

Per aconseguir-ho va parlar d’eixos com la lluita contra les desigualtats i les discriminacions, el foment de la identificació amb la història i la cultura de la vila i també la necessitat d’atraure més inversions, retenir el talent i fomentar l’economia local al costat del sector empresarial i privat.

Referint-se a la qüestió nacional, Plana va concloure que ERC volen un alcalde independentista, però que també volen que tots els rosincs, independentistes o no i hagin votat o no per aquesta candidatura, s’hi puguin sentir cridats i representats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]