Política

El PSC nega que Pere Cabarrocas plegui per pressió de Quart Actiu

El partit diu que el candidat ja tenia pensat renunciar si no podia ser alcalde

El PSC de les comarques gironines va emetre ahir un comunicat en el qual desmenteixen que l’històric Pere Cabarrocas renunciï a l’acta de regidor a Quart per la pressió exercida en aquest sentit per Quart Actiu a l’hora de negociar un pacte de govern. Ho aclareixen arran de les informacions sorgides dissabte en què Quart Actiu va anunciar un pacte de govern amb els socialistes que passava per la renúncia del socialista.

Segons el comunicat, la retirada de Cabarrocas és una decisió voluntària del seu cap de llista a Quart: “Pere Cabarrocas va expressar ahir [dissabte per al lector] la voluntat lliure de deixar pas [...]. Ho va fer amb absoluta responsabilitat i essent conscient que la seva voluntat en cap cas mai no ha estat la d’entrar en un govern liderat per Quart Actiu.” Neguem també haver-lo pressionat perquè plegui, i li manifesten el seu “suport absolut” si opta per ser regidor a l’oposició. Els socialistes afegeixen que ja entrava en els plans de l’exalcalde i regidor plegar si no podia ser alcalde: “D’entrada tenia absolutament clar que si en aquest mandat no podia ser alcalde renunciaria a la seva acta en favor d’un acord, que per la seva trajectòria pensava que no hi podia ser.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]