Política

Aragonès sobre les crítiques a El Homrani: “Ningú és perfecte”

El vicepresident del govern manté la confiança en tots els membres del govern i afirma que les coses que es fan malament “cal arreglar-les”

“El seu problema és el meu problema, sigui del partit que sigui”, afirma evitant “picabaralles”

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha garantit el seu suport a tots els consellers i ha demanat defugir de picabaralles polítiques. “El problema de cada membre del Govern és el meu problema, sigui qui sigui, sigui del partit que sigui, estaré al seu costat”, ha assegurat en una entrevista a ’Els Matins de TV3. Després que Aragonès carregués contra la filtració del pla del conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, per reobrir sectors econòmics, ha dit que “de propostes de reobertura” en fan tots els departaments i ha traslladat que es facin en el si del Govern. Ha explicat que amb totes les propostes es mira quines cal aplicar i com es poden compensar.

Preguntat per si el conseller de Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani, li ha posat el seu càrrec a disposició, Aragonès ha dit que manté “tota la confiança en tots els membres del Govern, sense excepcions”. Després del col·lapse als ajuts d’autònoms, ha reconegut que el Departament de Treball està afrontant una part “important” dels problemes de la ciutadania i que se li exigeix “moltes respostes i molt ràpidament”. “Ningú es perfecte”, ha mirat de justificar Aragonès, que ha dit que les tasques que no es fan bé cal “arreglar-les” i no entrar en picabaralles polítiques. Així, ha insistit, cal continuar “posant solucions” i “arreglar el que no ha acabat de sortir bé”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires

Armènia i l’imperatiu de la memòria

Barcelona
la crònica

Suport a Sánchez, en família