Política

CiU creu que la nova campanya del PSC fa “publicitat enganyosa”

David Madí considera que els socialistes van “a remolc” perquè apel·len a la mateixa idea de canvi de la propaganda de la federació nacionalista

El secretari de comunicació i estratègia de CDC, David Madí (CiU), ha considerat que la campanya preelectoral posada en marxa pel PSC fa “publicitat enganyosa” perquè inclou dades que són falses.

En declaracions a Europa Press, Madí també ha considerat que els socialistes van “a remolc” de CiU, ja que apel·len a la idea del “canvi”, el mateix que la campanya posada en marxa per la federació nacionalista a la primavera, amb el títol Comença el canvi.

Segons Madí, prova que els socialistes naveguen sense rumb és l'ús de “dades incorrectes i clarament manipulades”. Ha destacat, per exemple, que compara el nombre de quilòmetres de metro posats en marxa per CiU pels que s'han construït, estan en construcció i en projecte pel gabinet de José Montilla.

El convergent també ha criticat que en la precampanya no apareix en cap moment qui n'és l'autor, el PSC, fet que contribueix a generar confusió ja que no se separa l'acció de govern amb la de partit.

Madí ha considerat que per “elegància democràtica” Montilla hauria d'anunciar ja la data de les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.