Política

Zapatero anuncia que "avui més que mai" creu en "una Espanya unida i diversa"

En un ambient d'eufòria total i una cridòria que amb prou feines el deixava parlar, el candidat a la reelecció com a president del govern espanyol, s'ha adreçat als militants i seguidors reunits davant de la seu del PSOE a Madrid, al carrer Ferraz. José Luis Rodríguez Zapatero, ha donat les gràcies als militants, els ha dit que ha notat el seu suport durant tota la campanya i els ha dedicat la victòria.

Quan el secretari d'organització del partit, José Blanco, ha aconseguit fer callar els seguidors exaltats, Zapatero ha iniciat el seu discurs recordant, nom per nom, les víctimes d'ETA des que es va acabar la treva, començant per Isaías Carrasco, l'exregidor socialista assassinat divendres a Arrasate.

I finalment ha entrat en matèria. "Els espanyols han parlat amb claredat i han obert una nova etapa", ha anunciat. Mirant cap al futur, ha garantit que governarà "aprofundint en les coses que s'han fet bé i corregint els errors, amb el diàleg social i polític al més ampli possible". "Governaré per a tots, però pensant, abans que en ningú, en aquells que no tenen de tot. Governaré per fer realitat les aspiracions de les dones, perquè es compleixin les esperances dels joves, perquè la gent gran trobi l'assistència que mereixen, i per assegurar que Espanya manté el seu compromís amb Europa", ha afegit, en el vessant més social del seu discurs.

Finalment, ha promès governar "amb mà ferma i la mà estesa" i defensar "els valors constitucionals". "Avui més que mai, crec que una Espanya unida i diversa, vull fer el camí del futur al front de tots i en companyia de tots", ha sentenciat.





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.