Política

FIGUERES

Veray fa una crida a concentrar el vot en el PP per evitar suports a l’independentisme

Jaume Veray, cap de llista del PP a Girona, ha fet una crida a concentrar el vot en el seu partit per evitar que altres opcions donin suport a l’independentisme. “A Girona, en les darreres eleccions generals, ens van faltar 200 vots per obtenir el diputat i això és molt important perquè, si l’haguéssim tret, ara Puigdemont no seria decisiu i Sánchez no seria president del govern perquè ho seria Alberto Núñez Feijóo”, ha manifestat Veray en una visita que ha fet avui a la Casa Cultural d’Andalusia de l’Alt Empordà, a Figueres, durant la qual l’ha acompanyat Juanma Moreno, president de la Junta d’Andalusia. “Si som decisius, Catalunya pot canviar i si canvia serà millor”, ha recalcat el candidat.

Per la seva banda, Moreno ha declarat que el PP serà l’únic partit que “no apuntalarà” l’independentisme. “Si creus en la integritat territorial, si vols que Catalunya funcioni, el vot més directe, proper i efectiu és el vot al PP”, ha assegurat el president andalús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]