Política

Per Paneque i Romero (PSC) ara es tria o soroll i confrontació o estabilitat

Catalunya i les comarques gironines tenen dos camins per triar: o l’estabilitat d’un govern del PSC amb vocació d’unir i servir o la confrontació, la queixa, no assumir responsabilitats i la paràlisi dels governs nacionalistes. Hi han aprofundit avui a Palafrugell, la número dos per Barcelona, Alícia Romero, i la cap de llista dels socialistes per Girona, Sílvia Paneque, en un acte a Palafrugell, en què també hi ha intervingut l’alcalde Juli Fernández, que ha culminat una jornada de les candidates al Baix Empordà durant la qual han exposat el programa socialista a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s'Agaró, i també a Palamós. “Ens hi juguem continuar el soroll i els embats estèrils o engegar una nova etapa que miri cap al futur i enfoqui l’esforç del govern en projectes col·lectius, que són els que han fet avançar Catalunya”.

Sílvia Paneque, que ha assegurat que el PSC és l’únic partit que té un programa específic per a les comarques gironines, ha fet esment de tots els projectes que la Generalitat ha deixat pendents en els últims deu anys: “No hem hagut de fer gaires canvis respecte del programa del 2021 perquè el govern ha deixat per fer el que ja tenia pendent com ara les variants de les preses, la xarxa viària del Baix Ter, la renovació de la línia R3, ni l’acabament dels accessos a la Costa Brava ni la continuació de la C-32 a Blanes i la connexió amb Lloret”.

“La gestió erràtica i el lideratge tou enfront de la sequera és un altre exemple de la manera com ha funcionat el Govern de la Generalitat. Hem d’entendre que la que la transició energètica és una oportunitat a favor de la reindustrialització en clau verda. I que la indústria és fonamental per equilibrar els pesos de l’economia gironina i fer-la més forta i sostenible”, hi ha afegit la cap de llista per Girona, que ha obert un últim paràgraf per insistir en la necessitat del nou campus de salut vinculat al nou Hospital Josep Trueta i la millora de la xarxa de salut pública de les comarques gironines, en què el nou hospital de Palamós hi ha de tenir un paper decisiu.

Alícia Romero ha destacat tres aspectes fonamentals del programa socialista: l’accés a l’habitatge, la seguretat i la transformació del turisme en un sector que impulsi l’economia catalana en base a la qualitat : “Els socialistes som de la mena de gent que vol posar solucions a tot allò que preocupa a les persones i que pensa en projectes de futur. Volem un govern que treballi amb seriositat i amb rigor. Per això en Salvador Illa ha manifestat que vol un govern en què hi hagi els millors, gent progressista per generar prosperitat. Volem un govern de persones que es preocupin dels problemes de la gent.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]