Política

Carmelo González pot perdre la custòdia dels seus fills per la seva actitud anticatalana

Debat lingüístic

Carmelo González, el pare que va fer una vaga de fam d'un dia per reclamar l'escolarització en castellà de la seva filla i que finalment va preferir matricular-la en un centre on es practica la immersió lingüística, però en anglès, podria perdre la custòdia dels seus fills si la seva dona, amb la qual està en tràmits de divorci, convenç el jutge que les opinions polítiques del seu marit són perjudicials per als seus fills.

Segons que publica aquest dilluns el diari El Mundo, els advocats de la dona de Gómez han presentat una demanda de divorci en la que es considera que Carmelo González "vehicula les seves protestes contra la societat utilitzant els seus propis fills". Aquesta actitud, segons la demanda, provocarà que "els fills puguin tenir problemes de comunicació amb la resta d'alumnes".

Carmelo González, sempre segons la demanda, hauria arribat a l'extrem de prohibir "escoltar o llegir qualsevol mitjà de comunicació que utilitzi el català" i hauria "imposat una autèntica inquisició" en les seves relacions familiars en tot el que té relació amb la llengua catalana. L'interessat ha negat totes les imputacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.