Política

Carmelo González es dóna de baixa de Ciutadans

Es tracta del pare que va fer un dia de vaga de fam per escolaritzar la filla en castellà

Al degoteig de baixes que experimenta actualment Ciutadans - Partido de la Ciudadania cal afegir-hi el nom de Carmelo González, l'home que va fer una vaga de fam d'un dia per escolaritzar la seva filla en castellà i que finalment va optar per escolaritzar-la en anglès. González ha comunicat avui la seva baixa del partit per "diferències insalvables" amb l'executiva de la formació presidida per Albert Rivera.

González, que va fer la seva vaga el 16 de juny del 2007 a la plaça Sant Jaume de Barcelona, es va presentar a les darreres eleccions municipals com a candidat de C's per Sitges, on el partit antinacionalista català va recollir un 2,99% dels vots i no va obtenir representació.

En un comunicat, González, que es va postular per ser candidat del partit a les eleccions legislatives per Barcelona, ha justificat la seva baixa per les diferències entre la seva forma de veure el partit i la "forma d'operar de l'executiva de C's". També ha volgut expressar el seu respecte pels afiliats, simpatitzants i bona part dels seus dirigents.

En declaracions a Europa Press, González ha justificat la seva sortida de C's pel procés de primàries que va tenir lloc en el partit per escollir el candidat per Barcelona a les eleccions generals. Per ell, Rivera va ser proclamat candidat a través de "pràctiques revisables", sense que en realitat hi hagués un procés real d'elecció.

Ha explicat que ja des del principi l'executiva va anar endarrerint el procés i no li va proporcionar informació necessària, com els comptes del partit o una simple llista de correus electrònics per facilitar la tasca d'obtenir el 15% de firmes necessàries com a aval per a la candidatura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

El TSJC reactiva el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O

barcelona
Pròxim Orient

Eslovènia anuncia que també reconeixerà Palestina aviat

Barcelona
tribunals

Suspenen un altre judici a dos manifestants i a quatre agents per la llei d’amnistia

barcelona
Alemanya

Els ultres d'AfD veten les aparicions en públic del seu líder a les europees

barcelona
política

Els crítics d’ERC impulsaran una candidatura “de renovació”

barcelona
política

Asens descarta ara que els comuns fixin línies vermelles a Illa amb el Hard Rock

barcelona
Política

Suport de l’independentisme a Molina, en llibertat després de declarar per Tsunami

barcelona
guerra a gaza

Israel crida a consultes els ambaixadors a l’Estat espanyol, Noruega i Irlanda

barcelona
Política

Melero assumeix “l’error” per l’arxivament del cas d’Artur Mas sobre el 9-N al TEDH

barcelona