Política

De la Vega creu que en la negociació del finançament "només hi haurà guanyadors"

De la negociació del nou finançament "no en sortiran guanyadors i perdedors, sinó tan sols guanyadors", segons la vicepresidenta espanyola, María Teresa Fernández de la Vega, que ha tornat a defensar aquest divendres la proposta del vicepresident segon i ministre d'Economia, Pedro Solbes, rebutjada per tots els partits catalans.

Malgrat els advertiments repetits de Solbes, que ha avisat que no hi ha diners, la vicepresidenta s'ha mostrat convençuda avui que "tothom hi guanyarà perquè amb el nou sistema els ciutadans tindran les necessitats bàsiques ben cobertes independentment del territori on visquin". I malgrat l'amenaça del ministre, que ahir va anunciar des del Congrés que tiraria pel dret si Catalunya no accepta la seva proposta, De la Vega ha insistit avui que "es respectaran els Estatuts" i que "hi haurà acord abans de final d'any", tant en finançament com per aprovar els pressupostos de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.