Política

Concurs de vídeo sobre Europa i viatge a Brussel·les

eleccions europees

PER LLEGIR LES BASES DEL CONCURS, CLIQUEU AQUÍ

La Unió Europea vol saber com la veuen els seus ciutadans. Per això la representació de la Comissió Europea a Barcelona ha decidit preguntar-los l'opinió directament, i els demana que s'expressin amb vídeos que poden enregistrar ells mateixos amb càmeres domèstiques. Es tracta d'un concurs: es titula Com es veu la teva Europa? i té premi, un viatge a Brussel·les per a dues persones i la participació al programa Plató Obert de TVE a Catalunya.

Els millors, a l'AVUI.cat
El termini per lliurar els treballs és el 25 de maig, i les filmacions han de durar un màxim de tres minuts. Han de tractar sobre la idea d'Europa, la Unió Europea, les seves polítiques o les seves institucions. Els organitzadors del concurs tenen la voluntat i l'objectiu de copsar l'opinió, sobretot, dels joves: per això han triat un concurs en el suport vídeo i que es canalitzarà a través de l'AVUI.cat i la web de la representació de la Comissió Europea a Barcelona.

Un jurat visionarà tots els vídeos que es rebin, en tindrà en compte la creativitat i l'originalitat en l'anàlisi de la temàtica europea i decidirà el guanyador. Els resultats del concurs es faran públics durant el mes de juny. Els millors vídeos es veuran a l'AVUI.cat i a la web de la representació europea.

Els representants de la Comissió Europea a Barcelona han decidit convocar aquest concurs ara per encarar les pròximes eleccions a l'Eurocambra, que se celebren entre el 4 i el 7 de juny a tot el territori de la Unió Europea (UE). En aquestes dates, 375 milions d'europeus estan convocats a les urnes per triar els 736 que formaran el Parlament Europeu els propers cinc anys.

PER LLEGIR LES BASES DEL CONCURS, CLIQUEU AQUÍ

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.