Política

José Luis Ayllón: "A Catalunya es va votar contra Espanya i Montilla és el cap de la banda"

El secretari general del PP al Congrés ha qualificat de "realment preocupant" el "prohibicionisme que li ha entrat a l'esquerra"

El secretari general del PP al Congrés, José Luis Ayllón, ha dit que al Parlament de Catalunya no es va votar contra els toros sinó contra Espanya i ha acusat el president de la Generalitat, José Montilla, de ser el "cap de la banda de l'independentisme i de l'antiespanyolisme".

Ayllón s'ha referit a la votació al parlament català que ha obert la porta a prohibir les corrides de toros a Catalunya en acceptar que segueixi tramitant-se una Iniciativa Legislativa Popular (ILP), avalada per la firma de 180.000 persones.

Després d'indicar que està "absolutament avergonyit" del que van votar ahir els membres del Parlament, Ayllón ha indicat que "es busquen oportunitats per votar en contra d'Espanya" i ha explicat, en referència a Montilla, que "no seria capaç de governar ni un sol minut a Catalunya amb un partit com ERC", que és "un partit que ha fomentat les consultes independentistes".

En aquest sentit, "ha demanat que tothom prengui nota" i que quan alguns membres socialistes critiquin la decisió presa ahir d'intentar prohibir els toros a Catalunya, que "sàpiguen que el cap de l'operació és el seu company Montilla".

Per tot això, el secretari popular ha qualificat de "realment preocupant" el "prohibicionisme que li ha entrat a l'esquerra espanyola els últims anys".

Ha afegit que "s'està buscant en els últims temps qualsevol excusa per no parlar de la part més important del debat polític a Catalunya" que és que ha perdut la seva capacitat d'inversió i generació d'ocupació, i la disculpa és l'Estatut, els toros o les consultes sobiranistes, quan "el principal problema de Catalunya és el tripartit i Montilla"


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona