Política

Carretero vol aconseguir majoria absoluta en les properes eleccions al Parlament de Catalunya

El líder de Reagrupament ha expressat la seva admiració per Joan Laporta i Carles Móra, de qui ha dit que els cediria el lloc de candidat a les properes eleccions catalanes

Joan Carretero, líder de Reagrupament.cat, ho té claríssim. Desitja que el seu partit, que es presentarà per primera vegada a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, guanyi els comicis per majoria absoluta. D'aquesta manera ratifica el que fa mesos va dir que consideraria un fracàs si treien menys de 10 escons.

“I és que si un equip de futbol no surt amb la voluntat de guanyar tots els partits val més que no jugui”, ha dit Carretero a RAC 1 fent una comparació amb l'esport pel qual sent devoció. “Aquest país necessita un canvi radical en la composició del Parlament”, ha dit, “perquè tot això està podrit”.

I sense apartar-se del món del futbol, Carretero ha tornat a admetre que ha mantingut converses amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta. Del president blaugrana ha dit que comparteixen “una mateixa visió del país” però que ara “la seva feina és liderar el millor club de futbol del món”.

Carretero ha dit que és “fantàstic” que Laporta sigui independentista i ha confessat que comparteixen els mateixos valors ideològics. Del president blaugrana ha dit que té fusta de líder i que fins i tot li cediria el seu lloc de candidat al capdavant de Reagrupament.cat per a les properes eleccions catalanes. “També deixaria el meu lloc a Carles Móra i a altres persones, perquè el nostre projecte transcendeix les persones que l'hem promogut”, ha dit Carretero, i ha afegit que el candidat l'escollirà el partit en assemblea de cara a la primavera que ve.

Per altra banda, preguntat per si li agradaria ser president del Barça, Carretero ha dit que li “encantaria” perquè seria dirigir “la institució més important del país”. En aquesta línia ha criticat l'actual govern català dient que “no és res a nivell internacional” i ha posat com a exemple l'entrebanc que la delegació catalana ha hagut de passar per entrar a la cimera de Copenhaguen. “Si Laporta s'hi hagués presentat per sorpresa segur que hi hagués entrat per la porta gran”, ha afirmat contundent.

Sobre el 13-D
Joan Carretero no ha volgut entrar a polemitzar sobre les diferències que s'han evidenciat entre els organitzadors de les consultes després del 13-D "perquè no porta a res", i només ha instat totes les organitzacions i plataformes a actuar conjuntament.

Per Carretero la primera onada de consultes ha estat tot un èxit i un fet "altament positiu". "És l'inici d'un procés imparable perquè el nostre país sigui un país normal", ha afirmat, i ha tornat a recalcar que "no ens hem de barallar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Israel rescata quatre ostatges vius enmig de nous atacs que causen desenes de morts a Gaza

BARCELONA
UNIÓ EUROPEA

Condemna unànime a l’atac a la líder danesa, que pateix danys cervicals lleus

BARCELONA
UNIÓ EUROPEA

Letònia, Malta, Eslovàquia i Itàlia comencen a votar a les europees

BARCELONA

“Queda constituït el Parlament de Catalunya”

Banyoles
David Madí i Cendrós
Empresari i autor del llibre “Merèixer la victòria”

“El nostre esforç és resistir, però resistir és el contrari de guanyar”

Barcelona
eleccions europees del 9-J

L’amnistia i el Parlament, al centre de la campanya

barcelona
Israel defensa la moralitat del seu exèrcit

Israel defensa la moralitat del seu exèrcit

Guerra a Europa

Macron anuncia l’enviament d’instructors francesos a Ucraïna

Barcelona
Dinamarca

La primera ministra danesa és agredida al centre de Copenhaguen

Barcelona