Política

Carretero: "Els que diuen que el país no segueix, que s'ho facin mirar"

El líder de Reagrupament creu que el macrosondeig sobre l'independentisme confirma el que ja era evident "sense enquestes" i anuncia que "encara creixerà més"

L'enquesta que, per primera vegada, mostra que Catalunya diria sí en un referèndum d'independència és "una bona notícia" que "confirma el que ja era evident sense que calguessin sondejos". És l'opinió de Joan Carretero sobre l'estudi encarregat per la UOC i impulsat pel Centre d'Estudis de Temes Contemporanis, think tank que depèn de la vicepresidència del govern català.

"Aquest sondeig referma les nostres tesis. I aquells que diuen que el país no segueix quan es tracta d'independentisme que s'ho facin mirar", ha afegit l'exconseller i exmilitant d'ERC.

Convençut que "aquesta tendència seguirà creixent", Carretero adverteix que "la realitat és tossuda", i que hi ha altres símptomes, a més d'aquesta enquesta publicada avui per l'AVUI. "Les consultes del 13-D també ho demostren, la gent ja ha superat la fase estatutària i la dels editorials conjunts. I si els nascuts a Catalunya són els que menys creuen en la possibilitat d'arribar a la independència és perquè tenim la síndrome de la derrota clavada al cap", conclou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.