Política

Sallent gravarà un vídeo promocional per difondre la consulta

L'objectiu és aconseguir que la consulta tingui una participació "com més alta millor". Tots els que vulguin participar en la gravació han de concentrar-se aquest diumenge a la plaça dels Arbres

La Llançadora, l'entitat organitzadora de la consulta sobre la independència de Catalunya a Sallent, ha organitzat per aquest diumenge la gravació d'un vídeo promocional per fer "la màxima difusió" de la iniciativa.

Per aquest motiu, des de la comissió organitzadora es fa una crida a la participació dels ciutadans que vulguin intervenir en la gravació que tindrà lloc a la plaça dels Arbres.

L'objectiu és aconseguir que la consulta tingui una participació "com més alta millor", segons ha explicat Guillem Cabra, membre de La Llançadora. El vídeo es difondrà a través d'internet i per la televisió local del municipi.

El vídeo promocional de la consulta es gravarà a la plaça dels Arbres a partir de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia. Els organitzadors demanen que cada ciutadà animi quatre persones més a participar en el muntatge.

Els promotors de la consulta esperen poder aplegar més d'un centenar de persones en aquesta original iniciativa que pretén animar els ciutadans a participar en la consulta independentista.

Berga decideix sortir al carrer per recollir fons
Per la seva banda, Berga decideix sortir aquest dissabte al carrer per començar a autofinançar- se i difondre el seu objectiu d'organitzar una consulta des de la "proximitat".

L'acte consistirà en el desplegament d'un logotip a la plaça de Sant Joan, el dibuix del qual s'anirà omplint amb les monedes que hi aportin els ciutadans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Duran i Poble
Cap de l’oposició a Caldes de Montbui (ara Caldes)

“Som partidaris de fer petites grans accions de poble”

Caldes de Montbui
Laia Cañigueral
Candidata d'ERC per Girona

“Estem invertint perquè ni una gota del Ter vagi a Barcelona”

Girona
la crònica

Hard Rock, el nom i la cosa

Per Paneque i Romero (PSC) ara es tria o estabilitat o soroll i confrontació

PALAFRUGELL
política

La policia diu que no pot localitzar Puigdemont en plena campanya

barcelona
turquia

Un Boeing 763 de FedEx aterra de morro a Istanbul sense causar víctimes

barcelona
Unió Europea

El PPE es nega a signar una declaració que rebutja “normalitzar” l’extrema dreta

Barcelona
guerra a gaza

Divisió en el govern espanyol per una carta a empreses que operen a Israel

barcelona
POLÍTICA

Vergés presenta el programa econòmic de Junts+ en un acte amb empresaris

BANYOLES