Política

La Generalitat farà un mapa de l'estat de les infraestructures viàries i ferroviàries a Catalunya

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, ha anunciat que el president de la Generalitat, José Montilla, ha encarregat al conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, un mapa sobre l'estat de les infraestructures viàries i ferroviàries a Catalunya, on s'indica quines estan acabades, quines licitades, quines en fase d'execució i quines són les obres necessàries. Aquest mapa es presentarà el pròxim dimarts dia 28 en la primera reunió que tindrà el Govern després de les vacances.

Carod-Rovira també s'ha queixat que la manca de personal provoca 'lentitud' en la tramitació burocràtica del govern espanyol per executar algunes d'aquestes obres, com el fet de trigar uns dotze mesos per aconseguir l'informe d'impacte mediambiental abans de licitar algunes obres, i per això ha demanat 'celeritat'.

El vicepresident del Govern ha anunciat aquesta actuació després de la reunió que ha mantingut amb el president de la Generalitat José Montilla, i els consellers Joan Saura, Joaquim Nadal i Antoni Castells. En aquesta trobada s'ha parlat sobretot de la problemàtica de les infraestructures a Catalunya, l'apagada elèctrica de fa un mes a Barcelona i les seves conseqüències i de l'operació 'tornada' després de les vacances d'estiu que comença aquesta tarda i es preveu que duri fins el primer cap de setmana de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.