Política

Les joventuts d'EUiA feliciten al Rei i li demanen "respectuosament, que es jubili"

El responsable d'Alternativa Jove-Joves EUiA, Xavi Nieto, ha enviat avui en nom de la formació una carta al Rei Joan Carles I en la qual el feliciten pel seu 70è aniversari, que celebra avui el monarca, i li demanen "respectuosament, que es jubili".

A la carta, els joves d'EUiA insten el monarca a jubilar-se perquè "a la seva edat els ciutadans espanyols acostumen a fer-ho". A més, li demanen "que no tingui la temptació de deixar en herència la corona al seu fill menor Felip".

"Tingui en consideració que la majoria dels nostres avis van marxar de les empreses on treballaven, o els van jubilar anticipadament mitjançant un expedient de regulació d'ocupació, sense deixar als seus fills -els nostres pares- la vacant", afegeix la missiva.

Li recorden que l'Estat del Benestar "preveu una sèrie d'ajudes a l'emancipació que poden ajustar-se al perfil" del príncep i afirmen que la seva experiència professional "segurament el faci mereixedor d'una plaça, com a voluntari de les forces desplegades a l'Afganistan".

"Per mostrar el nostre més profund agraïment si donés vostè aquest esperat pas per convertir Espanya en una República, ens agradaria organitzar-li un viatge al fa poc país republicà del Nepal", finalitza la carta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.