Política

Santa Coloma de Gramenet perd una biblioteca pel cas Pretòria

El PSOE ha forçat la retirada d'una esmena als pressupostos generals de l'Estat que atorgava 400.000 euros al consistori per a la biblioteca del barri del Fondo

El PSOE ha forçat la retirada d'una esmena als pressupostos generals de l'Estat (PGE) que atorgava 400.000 euros a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per a la biblioteca del barri del Fondo, ja que la investigació del cas Pretòria al municipi hi afecta les inversions públiques.

Quan la Comissió de Pressupostos del Congrés es disposava a votar el dictamen corresponent a la secció del ministeri de Cultura, el portaveu del PSOE, Francisco Fernández Marugán, ha sol·licitat que s'hi retirés l'esmena relativa a Santa Coloma, una petició que ha estat aprovada per la resta de grups.

Fernández Marugán ha explicat que, després que el PSOE inclogués aquesta esmena en els comptes públics per al 2010, va esclatar el cas Pretòria, fet que ha provocat que la corporació municipal de Santa Coloma de Gramenet hagi hagut de revisar totes les inversions que s'estaven portant a terme justament al barri del Fondo.

"El més prudent és retirar l'esmena i quan s'aclareixin les circumstàncies tornarem a plantejar-nos aquesta qüestió", ha comentat Fernández Marugán, que fa unes quantes setmanes també havia frenat altres esmenes que diputats valencians del PSOE havien sol·licitat per finançar projectes a Benidorm, un consistori que va canviar de mans al setembre després d'una controvertida operació de transfuguisme.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.