Política

Almenys tres morts en els disturbis registrats a El Caire

Les víctimes han rebut, a curta distancia, trets amb bales de goma per part de les forces de seguretat

Milers de persones estan intentant assaltar la plaça Tahrir, i en la seva marxa s'enfronten a cops i pedrades amb la policia

Almenys tres persones han mort en els enfrontaments entre policies i manifestants registrats al centre de la capital d'Egipte, segons han informat fonts dels serveis de seguretat.

Els morts són tres civils que participaven en una protesta prop del Museu d'Egipte, proper a la plaça Tahrir, epicentre de les manifestacions polítiques dels últims dies i que està envoltada per la policia.

Les víctimes han mort, suposadament, per haver rebut, a curta distancia, trets amb bales de goma, segons han informat les mateixes fonts.

Aquestes protestes, que s'estan estenent des d'aquest migdia en molts llocs del país, inclosa la ciutat turística de Luxor, en el sud d'Egipte, tenen com a objectiu forçar la sortida del president Hosni Mubarak, en el poder des de 1981.

Al Caire, milers de persones, congregades des de diferents punts, estan intentant assaltar la plaça Tahrir , i en la seva marxa estan enfrontant-se a cops i pedrades amb la policia, que està utilitzant bales de goma i bombes de fum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.