Política

Una trentena de persones passen la primera nit a “l'acampada”de Lleida

Fins a 300 persones de totes les edats es van aplegar a la plaça de Ricard Vinyes per defensar una “democràcia real ja!”

A les vuit del vespre es reprendrà el gruix del actes i a la nit està prevista una segona assemblea dels defensors d'una “democràcia real”

Una trentena de persones han passat la nit a “l'acampada” que es fa des d'aquest dimecres a la plaça de Ricard Vinyes de Lleida.

Ahir, fins a 300 persones de totes les edats es van aplegar en aquest indret de la ciutat per defensar una “democràcia real ja!”, seguint les protestes que s'estan duent a terme a ciutats com Barcelona o Madrid, i que han estat convocades a través de les xarxes socials com ara Facebook o Twitter.

Aquest matí, un grup de manifestants difon informació de la protesta i a la tarda està previst un taller. Al vespre, se simularà l'enterrament de la “falsa democràcia” i a la nit se celebrarà una segona assemblea en què es debatrà sobre agricultura, immigració i participació.

Una trentena de persones han passat la nit a la plaça de Ricard Vinyes de Lleida sense tendes de campanya, després que ahir a la nit la Guàrdia Urbana comuniqués als participants de la protesta que no es permet dormir a la via pública.

Aquest matí, poc més d'una vintena de persones es mantenen a la plaça i fan tocar el clàxon als vehicles que hi transiten per fer palesa la seva “indignació”.

Un dels portaveus de l'assemblea, Noé Benabarre, explicava que es tracta d'un moviment “totalment apolític per mostrar la indignació amb la societat i amb el moment que estem vivint”.

El portaveu va destacar la “bona acollida” que ha rebut la iniciativa especialment a través d'Internet -del hashtag de Twitter #acampadalleida o de Facebook- i, també, per la gent que s'ha aplegat a la plaça.

La dea és quedar-se fins diumenge si no topen amb cap impediment ja sigui de la Junta Electoral o la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Joan Pujol, activista independentista de Sabadell

Política

Feijóo anuncia més manifestacions contra l’amnistia després del 12-M

barcelona
guerra a gaza

Israel inicia l’evacuació de Rafah i amenaça amb una “força extrema”

barcelona
ARBÚCIES

La CUP proposa la gestió pública de les plantes embotelladores d’aigua

ARBÚCIES

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona
Estats Units

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañon
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes