Política

POLÍTICA

Últim mandat per a l'alcalde d'Avinyonet

Bartolomé (CiU) pensa reduir el dèficit a zero abans de marxar

Josep Maria Bartolomé (CiU) va confirmar-se com a alcalde a les urnes, amb una considerable millora respecte al mandat anterior, que havia estat, per a ell, el primer. Bartolomé governa a Avinyonet de Puigventós ara amb la majoria absoluta que li permeten els cinc regidors de CiU. “Els resultats ens van mostrar que la línia és la bona. Ens hem proposat no fer bestieses perquè l'època és complicada. No s'han de fer obres grosses en pobles petits”, explicava ahir Bartolomé.

L'alcalde ja té clar que aquest serà el seu darrer mandat i pensa que han de continuar amb l'actual línia econòmica per intentar minimitzar el dèficit actual. “El milió que devíem fa quatre anys el vam reduir a la meitat. Voldria marxar amb el dèficit eixugat”, va apuntar.

Bartolomé rebrà una retribució de 1.283 euros –“Jo sóc un alcalde barat; per les hores que treballo són 6 euros l'hora”, bromejava–. Ell assumirà Benestar Social i Medi Ambient. Urbanisme recau en Lluís Ezquerra; Hisenda i Tresoreria, en Josep de las Heras; Lluís Puig és delegat de Festes i Esport, i Júlia Gil ocupa Ensenyament. Gil és l'altra regidora retribuïda. “Pensava que jo ho podria portar –deia Bartolomé–, però no me'n surto”. La regidora Gil cobra 850 euros per mitja jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.