Política

El rebuig al TSJC centrarà la manifestació de la Diada Nacional

La marxa convocada per la plataforma Pel Dret a Decidir serà encapçalada per pancartes amb els lemes ‘Som una nació. Volem un Estat propi' i ‘Jo no acato'

Hi haurà un homenatge a Heribert Barrera

El rebuig a la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obliga al govern català a incloure el castellà com a llengua vehicular en el sistema educatiu en un termini de dos mesos, centrarà la manifestació que aquest diumenge se celebrarà a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional.

En aquesta manifestació convocada sota el lema Som una nació. Volem un Estat propi i que homenatjarà l'expresident del Parlament Heribert Barrera, hi haurà una segona pancarta amb el lema jo no acato en referència a la sentència, segons ha informat aquest dimecres la plataforma Pel Dret a Decidir en un comunicat.

La plataforma ha fet als catalans “una crida a la insubmissió i a la desobediència civil” davant de la sentència i perquè assisteixin a la manifestació que començarà a les cinc de la tarda a la plaça Urquinaona i acabarà al passeig Lluís Companys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.