Política

Fabra descarta la rehabilitació política immediata de Camps

El president evita pronunciar-se sobre la responsabilitat del seu antecessors en els problemes financers de la Generalitat

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha demanat temps per a aclarir quin serà el futur polític del seu antecessor. Fabra s'ha mostrat molt satisfet amb el veredicte i ha instat a l'oposició a demanar perdó. “Aquests partits hauran de demanar perdó a la societat perquè està clar que no tot val en política”, ha manifestat en una compareixença extraordinària.

Per a Fabra li correspon a Camps decidir què farà a partir d'ara. “Ara, tots dos mereixen un temps de reflexió. Ara Camps voldrà descansar, estar amb la seua família i llevar-se pressió”, ha assenyalat el cap del Consell.

Fabra ha somrigut quan ha sigut preguntat per la hipòtesi que deixara la presidència de la Generalitat al seu antecessor i ha continuació a respost: “Camps va fer un gest que el va honorar. Va renunciar al càrrec voluntàriament i va prendre una decisió lliure. Ell, que té sentit comú, sabrà el que haurà de fer”.

El president s'ha adreçat als partits de l'posició per advertir-los que “no tot val”, en al·lusió a les critiques vessades per aquests últims des de que va esclatar el cas Gürtel. “Han utilitzat aquest assumpte per a insidiar el partit, la institució i la Comunitat Valenciana”, ha afirmat.

Fabra ha assegurat que amb el veredicte favorable als interessos de Camps i Costa, el País Valencià “recupera la seua imatge”. “Els dubtes hi queden al marge. Ara és temps de posar-se a treballar pel benestar i el futur de la Comunitat Valenciana”, ha subratllat.

El president ha eludit pronunciar-se sobre la responsabilitat de Camps en les dificultats financeres que actualment travessa la Generalitat i s'ha limitat a comentar que la “situació és ara molt diferent a la de fa un temps”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
escòcia

El ministre principal escocès vol mantenir-se en el poder després de trencar la coalició

barcelona
Haití

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

El creixement de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona
política

Puigdemont proposa la cancel·lació del deute amb l’Estat

barcelona
Estat espanyol

Presenten una altra querella contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona