Política

Rajoy exigeix a la UE “aplicar de forma ràpida i immediata” els acords de l'última cimera

El president del govern espanyol compareix en el Congrés dels Diputats per explicar els nous ajustos econòmics exigits des de Brussel·les

Rajoy admet que Espanya “està en una posició de gran debilitat” i assegura que la recessió seguirà l'any que ve

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha exigit aquest dimecres “un compliment ràpid i immediat” dels acords que es van prendre a l'últim consell europeu “perquè els mercats reaccionin positivament”. Ho ha demanat només començar la seva compareixença en el Congrés del Diputats per presentar els nous ajustos econòmics per complir l'objectiu del dèficit exigit des de Brussel·les.

Segons ha afirmat, “Espanya està en una posició de gran debilitat per l'endeutament excessiu i la recessió”, i ha avisat que el temps “és una variable important però en temps de crisi esdevé una variable crítica”.

El president espanyol ha assegurat també que cap dels diputats presents havia vist fins ara una recessió com la que viu en aquests moments Espanya, i ha anunciat que l'any que ve seguirà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.