Política

Báñez assegura que les reformes “estan fetes amb sensibilitat”

La ministra d'Ocupació explica que les mesures són per posar fi a l'endeutament sense control que es va fer durant l'època socialista

Al seu entendre el govern de Mariano Rajoy actua amb “comprensió i humilitat”

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha afirmat aquest dissabte que les últimes mesures del govern espanyol són “dures” però “inevitables per posar fi a l'endeutament sense control” dels socialistes i han estat elaborades amb “sensibilitat” per un executiu que actua amb “comprensió i humilitat”. Així doncs, durant la seva intervenció en el XIII Congrés Regional del PP andalús, en el qual Javier Arenas serà rellevat al capdavant del partit per Juan Ignacio Zoido, la ministra ha assegurat que l'última reforma del govern de Mariano Rajoy no serà “inútil” perquè aquest “ambiciós” esforç reformista posa l' accent en “l'arrel dels problemes”. Segons ha reconegut, “hi haurà alguns que es resisteixin al canvi, però la majoria silenciosa de bons espanyols afrontaran els esforços amb aplom i serenitat”, ha manifestat Báñez, que s'ha mostrat convençuda que el país sortirà de la situació amb “perseverança i esforç”.

La ministra ha admès que les reformes són “dures i difícils”, però ha assegurat que el govern espanyol ha intentat fer-les “amb determinació per sortir com més aviat de la crisi”, però també amb “sensibilitat”. Báñez, que ha apel·lat a la “dignitat i enteresa” dels espanyols, ha dit que és també moment per a la “comprensió i la humilitat” per la gent que es veurà afectada per les mesures, tot i que “la gran majoria de els espanyols “, ha dit, són conscients que cal fer un esforç i que només amb ell sortirem endavant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

L’Església Metodista autoritza que hi hagi clergues homosexuals

barcelona

Vergés (Junts): “Hem vingut a gestionar tots els temes”

olot
escòcia

L’SNP supera una moció de censura al Parlament

barcelona
política

Puigdemont reprèn la campanya entrant en el cos a cos amb els socialistes

barcelona

ERC reivindica l’atur més baix dels últims 15 anys

girona
xina

Pequín controlarà per llei la informació de les xarxes socials

barcelona
JUDICIAL

Villarejo, citat a declarar com a investigat per l’Operació Catalunya

barcelona
regne unit

Detenen els primers immigrants que s’enviaran a Ruanda

barcelona
Política

Sánchez reapareix a la Fira d’Abril en plena campanya del 12-M

barcelona