Política

El president sobre Wert: “Ni entenen res ni ens volen entendre”

Mas respon a les declaracions fetes pel ministre espanyol d'Educació, que va relacionar el creixement de l'independentisme amb el model d'escola en català

Lamenta la “ignorància” de Wert sobre la realitat de l'ensenyament a Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha parlat de les declaracions del ministre d'Educació, José Ignacio Wert, sobre el model català d'educació assegurant: “Confirma u cop més que ni entenen res ni volen entendre res”.

Wert va relacionar el creixement de l'independentisme amb l'escola en català. Mas considera que els membres del govern de Rajoy haurien de ser “més subtils” i ha assegurat que “és fàcil de demostrar” que el ministre espanyol s'equivoca. “L'escola catalana també ensenya castellà i els nois i noies que surten als 16 anys o quan els avaluen als 14 anys de castellà treuen una nota per sobre de la mitjana del conjunt de l'Estat espanyol”, ha afirmat. Mas ha lamentat “la ignorància” que ha mostrat Wert sobre el model educatiu català.

Mas ha conclòs la seva intervenció sobre aquesta qüestió assegurant que “no hi ha tema” i que “'l'escola catalana seguirà funcionant com està funcionant”, tot i que ha reconegut que “si algun dèficit” té el model català és que cal millorar en l'educació del conjunt de llengües, a part del castellà, en d'altres idiomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.