Política

L'ANC urgeix a aconseguir la independència perquè patriotes com Broggi “no es quedin sense veure-la”

Carme Forcadell recorda que el centenari cirurgià va donar suport a tots els actes de l'Assemblea i li feia una “profunda il·lusió” veure el procés del referèndum

La plataforma estudiarà si organitza algun acte commemoratiu de la seva figura

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha instat a accelerar el procés cap a la independència de Catalunya perquè totes les persones que com Moisès Broggi han lluitat per aconseguir-la puguin arribar a veure-la en vida. “Aquesta mort ens ha d'incitar fins i tot més perquè a cap altre patriota li passi com al doctor Broggi”, ha subratllat.

En declaracions a Europa Press, Forcadell ha lamentat la pèrdua i ha recordat que, a més del seu innegable vàlua professional, Broggi sempre havia recolzat tots els actes de l'ANC. En aquest sentit, ha recordat que Broggi estava delicat de salut però també “profundament il·lusionat” per veure el procés del referèndum”.

La presidenta de la plataforma sobiranista ha explicat que l'ANC estudiarà si organitza algun acte commemoratiu de la figura del cirurgià centenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.